22 Eylül 2015 Salı

Ankara Blogger Etkinliği | #ankarabloggerkeşfi

  Herkese  Merhaba!

         5 Eylül Cumartesi günü düzenlenen ve severek takip ettiğim üç bloggerın #ankarabloggerkeşif etkinliğine katıldım. Etkinliğin ev sahibliğini Fabbs Cafe üstlendi.Güzel vakit geçirmemiz için her şey hazırdı.


TATLIMO
Tatlımo / Fruitflower genel müdürü Mahmut Atar etkinlikte bizleri yalnız bırakmadı. Çikolata kaplı meyveler, kekler masalarımızı süslemişti . Çikolata kaplı meyveler favorim oldu ^_^  Özellikle bu markada hoşuma giden nokta meyveler günlük kullanıyormuş yani taze taze alınıp sipariş üzerine hazırlanıyormuş. Özel günler için çok güzel bir fikir aynı zamanda. Gerçekten çok beğendim.

 Cookie Garden By Selen 
Etkinlik pastası Selen Hanım tarafından yapıldı. Lezettli olduğu kadar görünümüyle de gönlümü çaldı ^_^  Instagramda da adı @Cookiegardenbyselen. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

@Bacaksizkarinca
Etkinlikte ki fotoğrafçımız aynı zamanda her birimize blog isimlerimizin kartlarını hazırlamış.Çok tatlı ve hoş bir anı kaldı sayesinde :) 
@Cd.eventdesign
Cansu Hanım etkinlikte ki tatlı konuşma balonlarımızı hazırlayan ve  sayesinde instagram'da da güzel anılar biriktirmemize vesile oldu.İnstagram'dan #ankarabloggerkeşfi etiketinden bakabilirsiniz. Aynı zamanda instagramda ki kullanıcı adı da aynıdır.

@Boom_design
Tavşanlı oje, ruj şeklinde süprüzlü kalem? Ve şekerler.  Çok tatlılar yai ^_^ Neslihan hanım son anda etkinliğimize dahil olup bizlere küçük sevimli hediyeler getirmiş. Teşekkürler tekrardan :) 
@Tazedirekt
Resim çekemedi :D Resim alıntı maalesef ... Eve gelince hepsi silip süpürüldü. Tazecik ayran,süt,domates,peynir,yumurta. Söylenecek pek  bir şey yok çünkü bayıldım gerçekten ! Aslında biraz ön yargılıydım bu tarz sitelere fakat bütün ön yargılarım yok oldu . En güzel yanı her şeyin tazecik olması. Sizde organik ve taze ürünleri seviyorsanız kesinlikle rahatlıkla alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. 

Etkinliği düzenleyen sevgili @Sevdedays, @fotoro, @makeupdenizozturk tekrardan çok teşekkürler! Herşey harikaydı.Çok güzel ağırladılar hepimizi. Çok güler yüzlü ve cana yakınlardı. Sayelerinde birçok kişiyle de tanışmış,sohbet etmiş oldum. Aynı zamanda Fabbs Cafe bizleri ağırladığı için güzel vakit geçirmemize olanak sağladığı için Teşekkürler ^_^

1 yorum: